Magdis

Allmænt

Namn:              Magdalena Camilla From Delis (Född From)
Födelse dato:    800714

Sko:                37-38 beror på märket antar jag...
Längd:            1,65, men ser längre ut....
Vikt:                65 kg om det är någon som bryr sig...
Stjærntæcken:  Kräfta säger dom...
Hårfärg:           Vem vet...
Ögonfärg:        Mellerad.

Kart

Svenska flaggan var hissad och sommaren var kommen! Lilla Ida kom till världen i mitt Svea i ett Pippi Långstrump hus som var hennes hemm i bara 3 månader, då hon skiftade bo och namn, Lilla Ida blev Magdalena (Flickan från Magdala).

Bosatt i 70-talets Jesus hus i Malmø, næra guld mormor, upplevde hon stans Getto Rosengård som hennes førsta riktiga hem. Men tillvaron skiftade lika snabbt som lægenheter i høghusblock och Sigenar vænnerna læmnades precis som kristna barndoms vænner, några før att återkomma senar i livet. 

Den nya Columbus kontinenten var i sikte och med en familj bestående av nu 4:a var 7 filer till vægar och Cowboys ett faktum. Allt før Daddys doktors avhandling. Efter ett års resertch fant familjen snabbt ut att storstäder som Dallas var lite vulgärt för en snart 5 personer stor familj. 

Varför inte inta småländska skogarna , där man åkte taxi till förskolan och åkte skridskor på natur sjöar. Där kattungar var lika vanligt runt om på gårdarna som havre strå på en åker. Som 7 åring med den bästa vænnen en flicka kan få en spräcklig liten kattunge som fick namnet Kajsa. Året var gått och familjen drog ännu en gång vidare.

Helsingborg nästa... Här ettablerades familjen och blev under ett fyrtal år, när 5 blev 6 och under 3 hus skiften och ett par,tre skolbyten faktiskt ganska hemma kära. Men varför stanna när man kan flyga?

Universitets staden Uppsala blev den nya anhalten, ny etbalering och här gick det långsamt och snabbt på en och samma gång... Magdalena fick massa nya vänner och upplevde kärlek och brudd vilket slutade i nyskilda föräldrar och en ny tid för att denna gången ensam dra vidare och vad var inte bättre än västkusten?

Dansgymnsium och danskarrieären var igång. Ballettakademin i Göteborg hägrade och tre år blev ett faktum. Kärleken tog henne oanat till Norge, där ny kärlek höll henne kvar. Nu... i väntan på något nytt...

Nu är Norge en del av henne och med bergodalbana av liv vem kunde inte motstå att vänta på vart vingarna flyger här näst! För det ska vara sagt aldrig har Magdalena bott på en plats så länge som nu... Hennes företag som hon har med sin brors bästa vän som œxå bor på ön, håller på att ta nya konstnärshöjder.

Nu

Lite om mig

Jag är en kariärskvinna med en underbar familj. Jobbar som frilansande korograf och dansare. På Stord har jag min bas och familj.

De sist åren har jag varit bosatt i Norge och upplevt fantastisk utveckling på jobb plan med samarbete med otroliga regisører, dansare, koreografer och inte minst musiker. Konst livet blomstrar och inspirerar till stor framtid.

Personligen har jag fått två vackra söner Benjamin Milo och Matheus Love. Underbart fina vänner som jag gärna ger hela världen till, umgås jag gärna med i stora och små doser!

Jag blir handlings förlamand av ångest och klickar på oärlighet och orättvisor hur "Miss World" det nog kan låta, så är det nog bara så. Har svårt att anpassa mig efter snigel tempo och kan nog stressa omvärlden titt som tätt. Mitt temprament är inte att leka med, och tar mig som oftast fram hur den än blir.
 
Gillar vackra, kul, unika saker, ser nog alltid efter något som får mig till att stanna upp och tänka två gånger, gärna skratta. Älskar att insperaeras av vad som helst, sker allt för sällan. Glitter kan jag patetiskt nog inte få nog av. Kläder kan jag inte få för mycket av, allt från seconhand till HM, till Coco, JA tack! Struktur, snitt och pyssel är lätt. Är saker smarta vill jag ha dom! 

Långa, djupa, intelektuella samtaler? Alltid, bara man får ta pauser! Diskussion och konflikt får mig inte att vika, beklagligt nog. Det är oftast rätt kul tycker jag. Intellektuella, abisiösa personer får mig att beundra. 

Det är underbart att inspereras, omtumlande att skapa och en bergodalbana att föda. Det ska bli spännande att se vad för äventyr livet för mig vidare till i framtiden! 


MFD

Nyeste kommentarer

24.08 | 01:33

Ein vakker og vond tekst, ein tekst som gir gjenkjenning og gjenklang, tankevekkande, og vemodig.

...
18.06 | 22:11

Giving is the key........,to living!
Film: Hidden figurer!!!
Klem

...
12.05 | 11:54

Är manniskan skapelsens krona med SKAPARENS unika uppdrag,
anpassat för varje individ?
Om inte Gud finns är allt tillåtet! Dostojevskij
i Bröderna Karamansov

...
12.05 | 11:52

Vad är en människa? Ett socialt djur? Djur? Djurriket har hierarkier!
Den svage går under sen går utvecklingen vidare...Det är utveckling enligt
socialdarvinism

...