Blogg

Sommar fri

Ja, sommaren har tagit mitt bloggande, tog mig en paus för att fokusera på på mina små stora killar & familj & vänner, fånga livet medans det passerar så fort att vi inte alltid ser det förrens det är över eller passerat. 

Vårt NU är vårt liv & vår lycka er i våra egna händer.

 

Min sommar har varit fylld med massa kärlek & glädje, trygghet & äventyr. Jag har fått både sol som färgade min kropp & många bad minnen på vackra stränder i hav & sjö. Badat naken i mån sken, simmande i salthav som avkylning & träning, pool badning med massa lek med små & stora, frihet att bada i regnet i långa sommar kvällar. 

 

Mat i alla former & kulturer för gemenskap med många långa goa samtal med disskutioner om allt från politik till kärlek, skolor & samhällstruktur, andlighet & livs val, manligt & kvinnligt, konskevens & frihet. 

 

Fått varit mamma, barn, syster, vän, käreste, konstnär, mentor & bli mentrad. Fått vara kreativ, skrivit & gjort musik & pausat från dans. Så nu blirr uppsatrten denna veckan en liten chock før både kropp & själ! 

 

Många spännande saker är på tapeten & väntar runt hörnet, många små & stora uppdrag. Några som jag gör i sömne & andra som kräver sååååå mycke mer av mig. Men det är väl det som är vackert i livet. Att man möter alla olika nivåer av utmaningar som gör det möjligt att bli mer & utväcklas samtidigt uppsaktta det lilla. 

 

Min rädsla är konstant men min äventyrslust större så till livet säger jag "Bring it on". Jag vet inte om jag är klar men jag har nog inte mycke till val. Livet sker & det är väl vad vi gør med det som sker som definerar vem vi är.

 

MFD

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 01:33

Ein vakker og vond tekst, ein tekst som gir gjenkjenning og gjenklang, tankevekkande, og vemodig.

...
18.06 | 22:11

Giving is the key........,to living!
Film: Hidden figurer!!!
Klem

...
12.05 | 11:54

Är manniskan skapelsens krona med SKAPARENS unika uppdrag,
anpassat för varje individ?
Om inte Gud finns är allt tillåtet! Dostojevskij
i Bröderna Karamansov

...
12.05 | 11:52

Vad är en människa? Ett socialt djur? Djur? Djurriket har hierarkier!
Den svage går under sen går utvecklingen vidare...Det är utveckling enligt
socialdarvinism

...
Du liker denne siden