Blogg

Käftsmäll

Käftsmällen vi alla såg komma & gjorde inget mer än att...

 

Trump är president & vi lät det ske med öppna ögon, han är en vinnare en handlingens man, arbetande, målinriktad, beviset på att vad du vill ska ske, kan ske! Men man måste bretta upp armarna & jobba. Hur du jobbar, vad du säger spelar inte alltid roll. Din tajming & vad du GÖR med motgång eller käftsmällar gör dig till monstret som reser sig i VARJE kamp.

Denna mannen har tränat hela sitt liv för detta, han har rest sig miljoner gånger. Skapat kontakter där kontakter behövs, där makten ligger, där stödet finns, där framdrift & styrkan som bär samhälls strukturen är på topp oavsett menings skjilaktiviteter, han äger. 

 

Dom säger han slog media, i pratat om att politiken & demokratin landat i en form av populär politik, detta är något annat detta är strategi & elefant hus, handlings kraftighet, fokus, diceplin & tajming. Han kan reglerna & skapar sin egna & har en plan för framtida.

 

Jag böjer mig skamset i stövet för denna mannen. Han är rå! Han klär mänskligheten naken, & det jag ser runt oss är att vi fortsätter i samma dur av ansvars förflyttning. 

-"Dumma Amerikaner"... 

Dom är nog inte dummare än vi, för det finns inte vi & dom. Men det finns handlings kraftighet. Vad vill du ha & hur mycke vill du ha det & vad kunde du tänka dig att offra på det?

 

Trump satsade ALLT & vann. Hur länge & vad är det du & jag som bestämmer. Hoppas att vi vaknar av en käftsmäll som vi alla förtjänar & såg komma...

 

Men ska jag vara ärlig... Så tror jag inte det. För vi är för rädda & vill inte satsa. Jag ser det var dag bara jag loggar in på FB. Vi vill inte riskera trygghet inte ens för framtida generationer, våra barn. Egoister med demokratiska rättigheter som vi pissar på & inte vet vad de betyder.

 

Vi har det ju bra & vi är en fis i rymden, men vet du vad det är ju Donald oxå.

 

Så barn:

-Förlåt, för vi "vet inte" vad vi gör!

MFD

(Jag har aldrig varit optimist, jag tror inte på människan som god, jag tror på det jag ser inte det jag hör, jag tror på det vi gör. And right now I see alot of talking and no walking)

Knuser hjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 01:33

Ein vakker og vond tekst, ein tekst som gir gjenkjenning og gjenklang, tankevekkande, og vemodig.

...
18.06 | 22:11

Giving is the key........,to living!
Film: Hidden figurer!!!
Klem

...
12.05 | 11:54

Är manniskan skapelsens krona med SKAPARENS unika uppdrag,
anpassat för varje individ?
Om inte Gud finns är allt tillåtet! Dostojevskij
i Bröderna Karamansov

...
12.05 | 11:52

Vad är en människa? Ett socialt djur? Djur? Djurriket har hierarkier!
Den svage går under sen går utvecklingen vidare...Det är utveckling enligt
socialdarvinism

...
Du liker denne siden