Blogg

Det kostar mig dyrt

Så jag va på fest i helgen....

Va ute med 5 vackra brudar & så hade vi världens snällaste kille med oss, nattklubbs ägare till en av Oslo inne klubbar. Ja, om vi generaliserar så känner vi typen.

 

1 man med 5 vackra sprudlande brudar ute på byn... 

Så hamnar man i situationen som man ofta handlar i som "party brud". Mannen beställer till alla, bubblor & drinkar, fint ska det va. Vi älskar det. Eller gör vi? 

Jo, jag gillar att bli bjuden på både det ena & det andra av rätt grunder & i en fin balans.  Men jag är trött på att vara smycket till män & att picken växer om dom får strö sina pengar som någon status grej. Kanske var det inte så i denna situationen, kanske är det inte alltid så...

 

Men... jag tar inte risken & är trött på tacksamhet som har ett pris. Jag är inget smycke, jag är självständig individ som inte går att användas för att någon annan ska känna sig ståtligare på min bekostnad. Jag kan gärna ge dom stoprhets känslan utan alla yttre bekräftelse attribut... 

 

Så vad gör jag? 

Efter att vi alla vulgärt beställt till vår härliga kväll. Så ser jag bestämt i ögonen på Bartendern som inte vågar se bort. 

-Jag betalar. 

Protesterna från dom som får med sig det som sker är onödiga & bartendern tvekar. Jag släpper inte bartenderns blick en sekund, räcker fram mitt kort. (Ber till Gud att det finns pengar på mitt singelmammakonstnärs konto)

-JAG betalar.

Mannen som  är i sälskapet får inte med sig vad som sker. Så när han räcker fram sitt guld kort & bartendern i fråga närvöst ger besked om att det är redan är betalt. Så är det som någon häller ett kallt glas vatten över killen, picken finns inte mer.

Detta är ju hans grej, vem betal över hans huvud? Jag hade redan gått med min öl & funit mig ett bord, medans han & brudarna tar sina drinkar & servetrisen kommer med champange glas & ställer på bordet.

 

Tusen Tack säger vi alla Vinker men till vem var det inte någon av oss som egentligen fick med sig, eller?

 

Men den känslan.

Bästa känslan att äga sitt eget. Girl power right there!!! Trots att det i pengar kostade mig allt för stor del av mina ferie pengar (& delar av mig skakade på huvudet till min egen idioti) så var det SÅ värt det. Inte bara att betala & ge till en super kväll, utan att ge utan att måste FLASHA med det, bara för att man kan!!!!

 

Min snippa behövde inte champange eller MAN för att bli fuktig denna kväll.

Det klarade jag så bra själv!!!{#smileys123.tonqueout}

 

MFD

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.06 | 22:11

Giving is the key........,to living!
Film: Hidden figurer!!!
Klem

...
12.05 | 11:54

Är manniskan skapelsens krona med SKAPARENS unika uppdrag,
anpassat för varje individ?
Om inte Gud finns är allt tillåtet! Dostojevskij
i Bröderna Karamansov

...
12.05 | 11:52

Vad är en människa? Ett socialt djur? Djur? Djurriket har hierarkier!
Den svage går under sen går utvecklingen vidare...Det är utveckling enligt
socialdarvinism

...
27.03 | 12:56

Så aktiv du är skriver en stolt far!

...
Du liker denne siden