Blogg

Saker är inte alltid som det ser ut...

Ibland är saker inte som det ser ut. Hade en kvinna som skällde ut mig i helgen för att jag var øverlegen & nonchalant. Beklagar sa jag:

-Det önskar jag verkligen inte, jag är bara väldigt blyg/sjenert og privat när jag är ute med mina vänner.

-Du sjenert? det tror jag inte någonting på. Du er ju danserinna & er på scenen hela tiden & elsker uppmerksamheten! Det må du ju tåla!!!

 

Kanske jag må tåla det, men det vore en lögn att säga att jag alltid tål det....

Att jag står på scenen & att ibland va i rampljuset i mitt jobb betyder inte att jag inte kan vara sjenert på privaten. Det betyder inte att jag privat älskar uppmärksamheten som ibland kommer med min jobb, då självklart min jobb betyder att jag rör mig i settningar som kräver att jag är offentlig. Det hör till mitt jobb det är jag klar över. Precis som att driver du en butikk så måste du ibland göra administrativa ting trots det inte är just den delen av det som är det du älskar. Jag ÄLSKAR skapande processen i mitt arbete & alltid varit sjukt närvös för presentationen.

 

Jag är avhängig/beroende att folk köper min "produkt" om mitt företag ska klara att överleva, på lik linje med alla andra egna företagare. Nu råkar det vara så att min produkt är att sälja min egen kreativitet inom scenisk konst forum i ett offentligt rum. Jag behöver många gånger andra människor för att realissera denna konst om det så är teater eller dans produktioner eller kurser m.m. Det betyder inte att JAG som person är till salgs. Att jag då i min "privata offentlighet" inte orkar jobba & vara tillgänglig för vad alla tycker & tänker om min produkt som ibland förrvirrande nog verkar var mig. Så kan jag kanske uppfattas som øverlegen & nonchalant. Sorry, det har aldrig varit min mening jag vill bara ibland ha fritid...

 

Jag önskar inte att mitt privat liv är offentligt lika lite som alla andra & vill göra mycket för att skydda det. Otroligt nog faktiskt därför jag bloggar, för att ha en egen röst/stämma i det offentliga rummet som jag rör mig. Bara för att man håller på med scene konst betyder det inte att man älskar uppmärksamheten. Det finns många andra delar av scen konsten man kan älska & kan vara drivkraften för att man valde att jobba med just det.

 

Jag säger som mina små guttarna efter att vi tilsammans varit på jobb en dag på teatern. 

-Det är så skönt att du är tillbaka igen mamma. För vi älskar ju Mamma Magdalena & vi liker Danse Magdalena men inte Teater Magdalena så gott{#smileys123.tonqueout}

 

MFD

 

MFD

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.06 | 22:11

Giving is the key........,to living!
Film: Hidden figurer!!!
Klem

...
12.05 | 11:54

Är manniskan skapelsens krona med SKAPARENS unika uppdrag,
anpassat för varje individ?
Om inte Gud finns är allt tillåtet! Dostojevskij
i Bröderna Karamansov

...
12.05 | 11:52

Vad är en människa? Ett socialt djur? Djur? Djurriket har hierarkier!
Den svage går under sen går utvecklingen vidare...Det är utveckling enligt
socialdarvinism

...
27.03 | 12:56

Så aktiv du är skriver en stolt far!

...
Du liker denne siden