Blogg

Back to basic!

Efter 9 dagar av fantastisk Spinae Festival för stora & små, amatörer & professionella, show & fin kultur så har jag nu landat tillbaka till min bas...

 

Bas med små skatter, familjen & nära vänner. Utan er hade jag inte kunnat gjort någon ting. Ni ger mig allt jag kan önska! Ni himmlar med ögonen åt alla mina bra & dålig a ideér, för jag har många av allt. Ni sätter mig på plats & låter mig vara. Ni accepterrar mig för hela mig & stöder mig i alla mina lager, utan att behöva annalysera eller förstå, accepterar. Ni tar hand om mina tårar & skrattar av min idiotiska sarkasm inte för ni gillar det utan för ni tycker jag är för smart för att vara sarkastisk. Ni säger inte åt mig att jag ska vara någon annan eller lugna ner mig för att passa in. Ni stöder mig i vått & tort & dyker upp när jag minst anar det eller precis behöver det.

 

Det är dom små sakerna som att jag helt plötsligt står med en kaffe eller cola i handen utan att jag visste att det var precis det jag behövde. Eller att ni helt plötsligt försvinner & låter mig vara helt ensam, för att ni vet hur massa jag behöver det, utan att ni känner er avvisade. Eller att jag får vara tyst i flera timmar utan att säga ett ord utan att det känns konstigt. Eller håller 5 samtal med mig samtidigt för ni vet att mitt huvud behöver det. Att ni låter mig vara stor & liten på samma gång & ni får mig att känna som om allt jag är är helt normalt & helt magisk, fantastiskt & tråkigt samtidigt.

 

Ni vet vilka ni är & jag älskar er! Jag älskar er från evigheten & tillbaka. Ni är för mig helt unika & totalt oersättliga. Tacksam för att ni är min bas, mitt liv!!!

 

MFD

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 01:33

Ein vakker og vond tekst, ein tekst som gir gjenkjenning og gjenklang, tankevekkande, og vemodig.

...
18.06 | 22:11

Giving is the key........,to living!
Film: Hidden figurer!!!
Klem

...
12.05 | 11:54

Är manniskan skapelsens krona med SKAPARENS unika uppdrag,
anpassat för varje individ?
Om inte Gud finns är allt tillåtet! Dostojevskij
i Bröderna Karamansov

...
12.05 | 11:52

Vad är en människa? Ett socialt djur? Djur? Djurriket har hierarkier!
Den svage går under sen går utvecklingen vidare...Det är utveckling enligt
socialdarvinism

...
Du liker denne siden