Blogg

EX FRU

Jag ska skriva om något jag försökt formulera  sååååå många gånger i mitt eget huvud men inte klarat. Kanske låter det argt men är nog mer trött på att få fel ettikett. So her goes nothing and everything at the same time...:

 

Jag är en Ex Fru (två gonger om det är någon som räknar), som så många ute där Ex Fru med barn ska tilläggas, dumpad mot min vilja, andra gången iaf, ja visst. Känslan/følelsen är lite "Life is a Bitch and then you die" men du kommer över det på olika sätt. Men så har du då framtiden som ligger & lurar med ettiketten av "Ex Fru".... (Vem dejtar en Ex fru med barn som i tillägg är självständiga & inte behöver räddas?)

 

Till alla Ex män & deras svartsjuka/sjalu flickvänner & deras familj med vänner... vi vill inte alltid ha våra  Ex män tillbaka! Faktiskt av miljoner av skäl vill man inte ha tillbaka sina Ex Män, det finns en grund till att det blev som det blev. Vi lever med det & några av oss tycker faktiskt att det är lite som att vunnit i lotta av att ha fått en frihet tillbaka, en andra, tredje chans, som man lite blev lurad till att ge upp under en period där man var förblindad. 

 

Det man där emot kanske kan misstolka (vilket jag egentligen inte förstår) som vi, Ex Fruar med barn vill ha, är tillgång till våra barn. Inte till våra EX män! Utan våra barn! Vi FÖDDE dom & vill gärna va med dom varje dag mer eller mindre varje dag. Allt annat är oförståligt. Vilket självklart inte är praktiskt möjligt, varje dag, det var det inte före man blev EX heller. Men det som är praktiskt möjligt är faktiskt att om man av Ex män & framtidens flickvänner, då tillåts att hjälpa varandra, för det är på riktigt det det handlar om i en värld där alla ska jobba 1000 %. Att hjälpa varandra! Oavsett om det är pappa vecka eller mamma vecka! Tilåta att älska sina Ex som en resurs.

 

Barnen älskar det & blir egentligen bara totaly happy att det finns vuxna som faktiskt kan samarbeta som vi så fint lär dom i skolor & barnehagar, samarbeta. Där Ex Fruar & Ex Män faktiskt tillåts att älska varandra utan att vara något hot mot framtiden utan faktiskt en tillgång & om man tänker efter oxå ett föredömme för barn & ungdommar till att vara större än känslor som: 

-NU VILL ALLA JÄVLA EX FRUAR HA SINA EX MÄN TILLBAKA!

 

För det vill vi faktiskt inte. Vi vill vara snälla, vänliga, vänner som älskar varandra för en tid som var & inte är & få röra oss fram i en vunnen framtid.

 

Så till alla flickvänner till Ex män ute där eller omvänt, vi är inga häxor som villa ha det ni har. Vi har haft det & vill inte ha det tillbaka om ni så hotade oss med pistol! Inte ont menat men bara så man är väldigt klar. Men ja, vänskap, förståelse & kärlek i nya former & dimensjoner kunde vara ingridienser om man tillät det att finnas & inte rörde sig i en sandlåda/kasse med mitt & ditt.

 

För Ex Fruar är inte häxor & inte desperata. Så tolka inte min snällhet & kärlek till mina medmänskliga Ex Män för något annat än vad det är. Kärlek till mina barn & vår framtid!

Men viss, för ja det finns ett viss... det är här det inte blir rosen rött längre.  Om någon ovsett vem, skulle stå ivägen för den kärleken eller framtiden för barnen, så kan häxbrygder lagas & desperation av en lejon hona födas. Men skyll det aldrig på att Ex vill ha Ex! Det blir för egocentrerat & banalt!!!

 

So for the kids and future step up and be bigger then our selfs so we all can keep loving!  

EX for EX

 

MFD 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.08 | 01:33

Ein vakker og vond tekst, ein tekst som gir gjenkjenning og gjenklang, tankevekkande, og vemodig.

...
18.06 | 22:11

Giving is the key........,to living!
Film: Hidden figurer!!!
Klem

...
12.05 | 11:54

Är manniskan skapelsens krona med SKAPARENS unika uppdrag,
anpassat för varje individ?
Om inte Gud finns är allt tillåtet! Dostojevskij
i Bröderna Karamansov

...
12.05 | 11:52

Vad är en människa? Ett socialt djur? Djur? Djurriket har hierarkier!
Den svage går under sen går utvecklingen vidare...Det är utveckling enligt
socialdarvinism

...
Du liker denne siden